SERVICII

Home » Servicii

SERVICII

Home » Servicii

S.C. “Paza si Protectie Cluj” S.R.L are ca principal obiect de activitate asigurarea pazei obiectivelor, bunurilor şi valorilor aparţinând domeniului public şi privat al judeţului Cluj şi a altor instituţii de stat, conform CAEN 8010

Alte servicii :

  • Insoţirea şi protecţia transporturilor de bunuri şi valori, conform CAEN 8010
  • Cu împuternicirea primăriilor va participa la apărarea ordinii şi liniştii publice şi va acţiona pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi a altor fapte

Consultanta

Personalul nostru va evalua nevoilor de securitate si va oferi asistenta cu privire la activitatile de paza si rapoarte si evaluari asupra riscurilor.

Paza cu agent de securitate

Punem la dispozitia clientilor agenti de paza bine instruiti pentru intervenții si protectie fixa sau mobila a oricarui obiectiv si spatiu, in functie de nevoile tale.

Paza institutiilor publice si private

Este asigurata prin agenti de securitat, tinand cont de prevederile contractului de prestari servicii si a planului de paza, prin posturi permanente sau temporare, fixe sau mobile, inarmate sau neinarmate.

Paza transport valori

Ne asiguram intotdeauna ca valorile tale ajung in siguranta la destinatie, fie ca este vorba de numerar, obiecte de valoare, stiintifice sau de arta.

Servicii garda de corp

Fie ca este vorba de o companie sau de persoane fizice, oferim servicii de garda de corp pentru a asigura viata si integritatea corporala a persoanei protejate.

Vrei sa lucram impreuna pentru siguranta ta?